Billige Fodboldtrøjer

نشر قبل 5 اشهر في العلوم والتكنولوجيا. 184 المشاهدات

Xavi var vendt tilbage for at tage over som Ronald Koemans

mod celta i lørdags lykkedes fodboldtrøjer med navn af de næste

Billige Fodboldtrøjer

Liverpool Fodboldtrøje Til Børn, Køb Wolfsburg Trøje

 

billige fodboldtrøjer

Xavi var vendt tilbage for at tage over som Ronald Koemans

mod celta i lørdags lykkedes fodboldtrøjer med navn af de næste

Xavis Barcelona-periode er endnu ikke officielt startet, men Blaugranas nye træner må klare en lang skadesliste, når han tager over. Mod Celta i lørdags lykkedes det ikke Ansu Fati - som pådrog sig en tilsyneladende skade i baglåret - Eric García og Nico at klare sig over halvlegen, hvilket tog Barças førsteholds skader til tocifret.

Barça bekræftede lørdag, at den legendariske midtbanespiller Xavi var vendt tilbage for at tage over som Ronald Koemans afløser.

liverpool Fodboldtrøje til Børn Xavi, hvis kontrakt med Qatar Stars League-holdet Al Sadd blev opsagt i fredags, bliver officielt præsenteret på mandag, og hans første kamp vil være et derby mod Espanyol.

Han ser dog ud til at undvære unge Fati, der blev tvunget ud lige før pausen mod Celta Vigo i lørdags, efter at have trukket sig op med sit venstre lår.

Køb Wolfsburg Trøje Fati havde nydt en strålende kamp og bragte Barca tidligt foran med en fantastisk afslutning fra en snæver vinkel. Sergio Busquets og Memphis Depay scorede efterfølgende til 3-0 på tidspunktet for kantspillerens skade. Efter pausen fik Celta dog i fraværet af Nico, García og Fati et forbløffende comeback til 3-3 ved slutfløjt.

Teenageren vendte først tilbage til kamp i september, efter at have udstået en lang skadespause på grund af et alvorligt knæproblem, der holdt ham ude i størstedelen af ​​kampagnen 2020-21.

Hans mål i Celta var hans tredje i LaLiga i denne sæson, fra kun hans femte optræden i konkurrencen, mens han også har scoret én gang fra tre Champions League-kampe.

Fatis skade vil også udgøre et slag for Spaniens træner og tidligere Barca-boss Luis Enrique, som havde udpeget angriberen i sin trup til afgørende VM-kvalifikationskampe mod Grækenland og Sverige i løbet af de næste to uger.

Atletico Madrid Tröja Barn

Kroatia Drakter

العلامات: Fodboldtrøjer,